מיץ הדרים טרי הוא דרך מצוינת להשיג דרישות ויטמין C יומיות ולסייע לחיזוק המערכת החיסונית שלך. מיץ הדר מכיל רמות גבוהות של ויטמין C, ויטמין B או חומצה פולית וויטמין A. בפרט, מיץ תפוזים הוא מקור מצוין לויטמין C, אשלגן, חומצה פולית ותיאמין. עקוב אחר הטיפים והשלבים הבאים להכנת מיץ הדרים תוצרת בית עם מסחטה:

פירות טריים -תמיד בוחרים ומיצים פירות הדר טריים כדי להשיג את הטעם הטוב ביותר והערך התזונתי ביותר. הימנע מפירות בשלים מדי או שיש להם אזורים חומים או חבולים.

פירות הדר למיץ -תפוזים ולנסיה הם בדרך כלל התפוזים הטובים ביותר למיץ. כאשר מסירים תפוזים, אשכוליות, לימונים או ליים, יש לבחור פירות בגודל בינוני לצורך מיצוי קל יותר.

אחסון נכון -אחסן פירות הדר בטמפרטורות החדר. תפוקות מיץ גבוהות יותר מתקבלות מפירות הדר הנשמרים בטמפרטורות החדר.

מיץ ושתייה -למרות שמיץ תפוזים טרי מרענן, חשוב לצרוך 1-2 גרם מיץ תפוזים טרי ליום. חשוב ככל שיהיה לשתות הרבה מיץ תפוזים, חשוב אף יותר לכלול המון חומרים מזינים, כגון ויטמין C, אשלגן, חומצה פולית, נוגדי חמצון ופיטוכימיקלים אחרים. ספר מתכוני מיץ מודפס טוב או אתר מקוון יכולים לעשות את אותו הדבר.

זהו משקה רב עוצמה שיכול לעזור לשפר את הבריאות הכללית שלך, כמו גם את העור והשיער תוך דקות. אתה יכול להכין את המשקה המרענן הזה במהירות ובקלות בבית שלך עם תפוז בריא, לא יקר, וראש עסוק.

תפוז טרי מיץ

תפוזים מאוד תכליתי וניתן להשתמש בהם גם במנות מתוקות וגם במלוחים. מיץ התפוזים הזה מתוק ומעודן, עם מספיק ויטמין C כדי להועיל לבריאותכם. אכלו את התפוז שלכם מהבית, שם הרבה יותר קל להלביש את הפירות, ולכלול אותו במנות מלוחות רבות.

מבשלים או מיצים תפוז ומניחים את הקליפה בכוס נקייה או בצנצנת בנייה. שופכים את מיץ התפוזים לתוך הצנצנת, ואז מניחים אותו בשמש על אדן החלון או בחדר השינה שלכם. שתו את מיץ התפוזים ברגע שאתם מקישים עליו לראשונה, והוא מרענן הרבה יותר ממשקאות מסחריים.

מיץ תפוזים תוצרת בית

כל כך שמח למצוא מיץ תפוזים תוצרת בית למשימה כל כך פשוטה. פשוט עיפו את התפוזים והוסיפו את העיסה לקנקן מים. מרתיחים את התערובת כמה שעות, מסננים את המיץ ונהנים! אתה יכול גם להוסיף מעט קינמון לתערובת כדי ליהנות מפינוק תפוז אמיתי.

המועדף האישי שלי הוא מיץ סחוט טרי, כיריים או תוצרת בית, מעוטר בקרח ומוצף במערבל ידני. עובדי המשרד תמיד אוהבים את המשקה המרענן והמגניב הזה!

משקה תפוזים תוצרת בית

  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף מיץ תפוזים
  • 3 עד 4 תפוזים*
  • ½ מקל חמאה
  • פרוסות תפוזים
  • עלי נענע טריים

1. מרככים את התפוז במיקרוגל במשך 10 דקות בסיר ווייט.

2. מוציאים את התפוז מכד המים בעזרת כף מחוררת, ואז סוחטים עודף נוזלים מהתפוזים.

3. מערבבים את הסוכר, מיץ הלימון, מיץ התפוזים ואת שארית החמאה הנותרת. מוסיפים לתערובת את פרוסות המנגו ומערבבים אותן בעדינות.

4. מכניסים את התערובת לכוסות ומגישים מיד.

החברים שלך יתרשמו מבחירת המשקה שלך. קח את המשקה הבריא הזה לעבודה וללימודים – קח אותו איתך לארוחת צהריים וערב. במקום החדר השמן הזה, משהו בריא ומזין כגון:

  • *שני סירופים ללא שומן
  • *1/3 כוס דבש או
  • *1 כף מיץ תפוזים
  • *1/2 כפית סירופ מנטה
  • *3 כפות דיאט קולה
  • 120 מ”ל חלב
  • 180 מ”ל מים

1. מרככים את התפוז במיקרוגל במשך 10 דקות בפופר משוקלל.

2. מוציאים את התפוז מכד המים בעזרת כף מחוררת, ואז סוחטים עודף נוזלים מהתפוזים.

3. מערבבים את הסוכר, המים, מיץ הלימון, מיץ התפוזים ואת שארית החמאה הנותרת. מוסיפים לתערובת את פרוסות המנגו ומערבבים אותן בעדינות.

4. מכניסים את התערובת לכוסות ומגישים מיד.

במקום להוסיף חלב אפשר להשתמש בחלב קוקוס:

1. מרככים את התפוז במיקרוגל במשך 10 דקות בפופר משוקלל.

2. מוציאים את התפוז מכד המים בעזרת כף מחוררת, ואז סוחטים עודף נוזלים מהתפוזים.

3. מערבבים את הסוכר, המים, מיץ הלימון, מיץ התפוזים ואת שארית החמאה הנותרת. מוסיפים לתערובת את פרוסות המנגו ומערבבים אותן בעדינות.

הוספת תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *